Asiakastyytyväisyys 9/10Yli 3.800.000 asiakasta

Cutters ja COVID-19

Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman turvallisen hiustenleikkauksen ja olemme nostaneet jo ennestään korkealla tasolla olleet hygieniatoimenpiteet entistäkin korkeammalle. Toivomme, että kaikki asiakkaamme lukevat korona-ohjeistuksen ennen hiustenleikkausta. Tervetuloa!

CEO, Kristian Hauge Solheim

Korona-ohjeistus

Osta sovelluksen avulla

Lataa Cutters-sovellus App Storesta tai Google Play kaupasta, ilmoita itsesi jonoon ja maksa. Tällä tavalla vältät kassan käytön salongissa.

Odota vuoroasi salongin ulkopuolella

Maksaneet asiakkaat näkyvät jonossa salongin sisällä ruudulla sekä parturi-kampaajien työpisteillä. Näet myös oman jonotusaikasi joko sovelluksen tai tekstiviestinä saamasi linkin kautta. Voit siis odottaa vuoroasi salongin ulkopuolella ja siirtyä salongin puolelle, kun vuorosi tulee.

Pidä turvavälit ja muista käsihygienia

Pyrimme ohjeistamaan kaikkia salongissa pitämään 2 metrin turvaväli ihmisten välillä. Auta sinä myös meitä ja pidä omalta osaltasi huoli turvavälistä. Muista myös pestä kätesi ennen ja jälkeen hiustenleikkuun – niin mekin teemme. Tule salonkiin puhtailla hiuksilla.

Tehostetut hygieniarutiinit

Toimimme vastuullisesti ja puhdistamme sekä desinfioimme kaikki salonkien pinnat ja käyttämämme välineet jokaisen asiakkaan jälkeen. Kaikki työntekijämme ovat tietoisia tehostetuista puhtaanapitorutiineista ja toteuttavat niitä jokaisen asiakkaan kanssa.

Jos olet kipeä, pysy kotona

Mikäli sinulla on mitään COVID-19 pandemiaan liittyviä oireita, toimithan vastuullisesti ja pysyt kotona. Kun olet taas terve, olet enemmän kuin tervetullut Cuttersin asiakkaaksi!

Käytä kasvomaskia

Suosittelemme vahvasti käyttämään maskia salongissa asioidessasi.