Vinkkaa meille parturi-kampaaja ja lunasta tonnin bonus!

Rajoitukset hälvenevät ja ihmiset palaavat katukuvaan. Tarve hiustenleikkauksille kasvaa joka päivä ja tämähän on hyvä uutinen Cuttersille! Tarvitsemme kuitenkin lisää hiusalan ammattilaisia, että voimme vastata kasvavaan kysyntään ja tarjota kaikille asiakkaille laadukkaan hiustenleikkauksen silloin, kun he haluavat ja missä haluavat. Asiakkaat palaavat takaisin salonkeihin ja tulemme avaamaan myös uusia salonkeja jatkossa.

Pyydämmekin apuanne uusien hiusalan ammattilaisen rekrytoinnissa ja tarjoamme tästä avusta loistavan bonuksen! Vinkkaa meille tuntemasi parturi-kampaaja, joka soveltuu Cuttersin työtehtäviin ja saat 500€ hänen aloittaessaan työt Cuttersilla. Saat toiset 500€, kun vinkkaamasi henkilö on ollut Cuttersilla töissä vähintään 6 kuukautta. Kuulostaa aika hyvältä, eikö niin?

Vinkkaa meille parturi-kampaaja täyttämällä alla oleva lomake. Lähettämällä lomakkeen vahvistat, että kampanjan ehdot täytetään.

Asetamme Cuttersilla korkeat vaatimukset palkkaamillemme parturi-kampaajille ja pidätämme oikeuden haastatella kaikkia ehdokkaita ilman lisäperusteluita. Jos useampi henkilö vinkkaa saman parturi-kampaajan niin bonus maksetaan kyseisen parturi-kampaajan ensimmäisenä vinkanneelle.

Lue kampanjan ehdot ja säännöt täältä.

rekrybonus

Vinkkaa meille parturi-kampaaja

Vahvistan, että ehdottamani henkilö on antanut suostumuksen jakaa nämä tiedot.